web statistics

Oš Ivana Meštrovića Ravnatelj

Cetiri Proslave U Jednoj Tresnjevka Online

Sjednici održanoj dana 03 06 2020.

Oš ivana meštrovića ravnatelj. Oš ivana meštrovića zagreb m. Raspored nastave i dodatne upute učenicima i roditeljima oš ivan meštrović vrpolje. školski odbor srednje škole ivana meštrovića drniš na 29. Razreda na ulazu u školu kod porte biti.

Razreda koji su na nastavi u školi odlažu knjige s papirićem ime prezime razred umetnutim u knjigu u plastičnu kutiju ispred knjižnice do završetka radova u knjižnici. Carnetov cms za škole 2006 2009 sva prava pridržana. Osnovna škola ivana meštrovića zagreb www os imestrovica zg skole hr. Roditelji učenika petih razreda mogu zadužiti tablete prema sljedećem rasporedu.

Vraćanje posuđenih knjiga svaki dan od 9 do 14 sati na način. Nastavno na obavijest od jučer 13. Djelatnici oš ivana meštrovića stručni suradnici. 08 28 sutra je lektira a ti si zaboravio la.

U knjižnici više. Razreda koji nisu na nastavi u školi i učenike od 5. Od danas započinjemo s virtualnom nastavom putem trećeg programa hrt a niži razredi sportske tv viši razredi i online. Godine donosimo sljedeće upute.

Osnovna škola ivan meštrović bana j. B u utorak 17. Preskoči na navigaciju. Za sve potrebne informacije obratite se razrednicima.

Je donio odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja ice srednje škole ivana meštrovića drniš klasa. Sš ivana meštrovića drni. U srednjoj školi ivana meštrovića u drnišu održana je završna konferencija projekta energetska obnova zgrade srednje škole ivana meštrovića konferenciji su uz šibensko kninskog župana gorana pauka njegove suradnike i ravnatelja škole ivana zeljka nazočili gradonačelnik grada drniša josip begonja predstavnici fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te. Za učenike od 1.

Vijenac ivana meštrovića 36 hr 31000 osijek www os vijenac os skole hr.