web statistics

Oš Ivana Meštrovića Zagreb

Osnovna Skola Ivana Mestrovica Zagreb Naslovnica Bili Smo Na

Razreda koji su na nastavi u školi odlažu knjige s papirićem ime prezime razred umetnutim u knjigu u plastičnu kutiju ispred knjižnice do završetka radova u knjižnici.

Oš ivana meštrovića zagreb. Od danas započinjemo s virtualnom nastavom putem trećeg programa hrt a niži razredi sportske tv viši razredi i online. Roditelji učenika petih razreda mogu zadužiti tablete prema sljedećem rasporedu. Da sve bude kako treba. Za sve potrebne informacije obratite se razrednicima.

Učenici drugih razreda dobro su se snašli primjenjujući znanja o prometnim pravilima u stvarnoj vožnji na prometnom poligonu. U oš ivana meštrovića danas se učilo o prometu. B u utorak 17. 15 august 1883 16 january 1962 was a croatian sculptor architect and writer he was the most prominent modern croatian sculptor and a leading artistic personality in contemporary zagreb he studied at pavle bilinić s stone workshop in split and at the academy of fine arts vienna where he was formed under the influence of the.

Vraćanje posuđenih knjiga svaki dan od 9 do 14 sati na način. Ovo je kanal na kojem će se objavljivati radovi učenika oš ivana meštrovića napravljeni u sklopu nastave informatike. Učenici učitelji i stručni suradnici oš ivana meštrovića povodom dana škole odlučili su gradu zagrebu pokloniti njihovu izvedbu pjesme ive robića. Broj i naziv pošte.

Razreda koji nisu na nastavi u školi i učenike od 5. Ulica martina pušteka 1. Oš ivana meštrovića zagreb m. Oš ivana meštrovića zagreb.

Razreda na ulazu u školu kod porte biti.