web statistics

Palmotićeva Crkva Obavijesti

Bazilika Srca Isusova Zagreb Palmoticeva Raspored Misa

Pismo zagrebačkog nadbiskupa kardinala josipa bozanića roditeljima školaraca.

Palmotićeva crkva obavijesti. Razreda u našoj župi 18. Danas je svetkovina presvetoga srca isusova. Godine tadašnji vrapčanski župnik janez smolič odlučio pronaći prostor nastavi čitati. žitelji su se za ovu svetkovinu pripravljali trodvenicom a mise su protekla tri dana predslavili fra nikola rosančić župnik u gradnićima fra tomislav jelić župnik u ružićima te fra marinko štrbac suvoditelj duhovnog centra u visokom.

7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. 7 8 9 12 i 19 nedjelja. župa i istoimena župna crkva sv. Na ulazu se nalaze redari koji će vas usmjeravati prema slobodnim i označenim mjestima u klupama u crkvi.

Kako se ulazi u crkvu. Službena stranica franjevačkog samostana i crkve sv. Katekumenat uvijek započinje početkom listopa. župa bezgrešnog začeća b d marije zagreb malešnica oranice ovim dijelom župe su upravljali svećenici lazaristi iz župe sv.

48 56 335 0800 300 401. Krštenja ispovijedi prve pričesti krizme započinje u četvrtak 10. Svete mise će se služiti. Petra u obliku monumentalnog križa stare gotovo klasične arhitekture nalazi se po sredini jedne od najstarijih ulica grada zagreba vlaškoj ulici 93 koja se spušta sa samog biskupskog i nadbiskupskog sjedišta kaptola u istočni dio čuvenog zagrebačkog donjeg grada.

Molitvena akcija milijun djece moli zajedno za jedinstvo i mir. 45 65 811. Barbare gornje vrapče. Također ovdje ćete moći pronaći i korisne informacije.

Posebno svečano je u gornjoj blatnici gdje se proslavlja patron mjesta. Srpnja prelazimo na ljetni raspored. Listopada u 9 sati bili su povezani u molitvi krunice zajedno. U crkvu se ulazi jedan po jedan čekajući u redu uz održavanje razmaka od 2 metra.

Godine pismo roditeljima školaraca. 63 02 333. Na ovoj stranici možete pratiti sva događanja i obavijesti vezane uz samostan i crkvu sv. 10 lipnja 2020 zagrebački nadbiskup kardinal josip bozanić uputio je 4.

Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo. Listopada 2019 u 19 30 sati u dvorani franjevačke mladeži na južnoj strani samostana ulaz sa sjeverne strane. Priprava odraslih za primanje sakramenata kršćanske inicijacije.