web statistics
Bazilika Srca Isusova Zagreb Palmoticeva Raspored Misa

Franje asiškog na kaptolu u zagrebu.

Palmotićeva crkva obavijesti. Razreda u našoj župi 18. Molitvena akcija milijun djece moli zajedno za jedinstvo i mir. 45 65 811. župa i istoimena župna crkva sv.

Putem ove stranice nastojat ćemo vas obogatiti duhovnim mislima i poticajima kao i fotografijama iz našeg samostana i naše. 7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. Također ovdje ćete moći pronaći i korisne informacije. Godine pismo roditeljima školaraca.

Petra u obliku monumentalnog križa stare gotovo klasične arhitekture nalazi se po sredini jedne od najstarijih ulica grada zagreba vlaškoj ulici 93 koja se spušta sa samog biskupskog i nadbiskupskog sjedišta kaptola u istočni dio čuvenog zagrebačkog donjeg grada. 10 lipnja 2020 zagrebački nadbiskup kardinal josip bozanić uputio je 4. Na ovoj stranici možete pratiti sva događanja i obavijesti vezane uz samostan i crkvu sv. Priprava odraslih za primanje sakramenata kršćanske inicijacije.

Posebno svečano je u gornjoj blatnici gdje se proslavlja patron mjesta. žitelji su se za ovu svetkovinu pripravljali trodvenicom a mise su protekla tri dana predslavili fra nikola rosančić župnik u gradnićima fra tomislav jelić župnik u ružićima te fra marinko štrbac suvoditelj duhovnog centra u visokom. Pismo zagrebačkog nadbiskupa kardinala josipa bozanića roditeljima školaraca. župa bezgrešnog začeća b d marije zagreb malešnica oranice ovim dijelom župe su upravljali svećenici lazaristi iz župe sv.

U crkvu se ulazi jedan po jedan čekajući u redu uz održavanje razmaka od 2 metra. Kako se ulazi u crkvu. 63 02 333. Listopada u 9 sati bili su povezani u molitvi krunice zajedno.

Godine tadašnji vrapčanski župnik janez smolič odlučio pronaći prostor nastavi čitati. Svete mise će se služiti. Listopada 2019 u 19 30 sati u dvorani franjevačke mladeži na južnoj strani samostana ulaz sa sjeverne strane. 48 56 335 0800 300 401.

Danas je svetkovina presvetoga srca isusova. Krštenja ispovijedi prve pričesti krizme započinje u četvrtak 10. Na ulazu se nalaze redari koji će vas usmjeravati prema slobodnim i označenim mjestima u klupama u crkvi. Službena stranica franjevačkog samostana i crkve sv.

Crkva se otvara 15 minuta prije svete mise radnim danom 7 00 i 19 00 sati crkva se otvara 15 minuta prije svete mise. Katekumenat uvijek započinje početkom listopa. Srpnja prelazimo na ljetni raspored.