web statistics

Palmotićeva Crkva Potres

Velika Fotogalerija Uvjerite Se Iz Prve Ruke U Posljedice

7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u.

Palmotićeva crkva potres. Pismo prenosimo u cijelosti. Nova tv 53 148 views. Među njima je i bazilika. Srpnja prelazimo na ljetni raspored.

Zagreb potres bazilika srca isusova palmotićeva. 22 03 2020 zagreb potres oštetio crkvu u palmotićevoj ulici. Bazilika srca isusova je bazilika u palmotićevoj ulici u zagrebu posvećena presvetom srcu isusovu njome upravljaju isusovci. Nadbiskup juraj haulik je za tu svrhu priložio 60 000 forinta 1860.

Vezane ključne riječi tagovi. Devastirana bazilika velike materijalne štete se vide po nekim zagrebačkim zgradama posebice u središnjem dijelu grada. Crkva je pretrpjela velike štete. Palmotićeva gornji grad uslijed potresa urušio se dio stropa bazilike srca isusova u palmotićevoj ulici na gornjem gradu oštećena je barokna crkva svete katarine te crkva svetog marka.

Snažan potres probudio je jutros zagrepčane i istjerao ih na ulice. Oni žive u samom epicentru potresa i izgubili su krov nad glavom duration. Akademski zbor crkva palmotićeva potres ruševine zbor moglo bi vas zanimati ako ovo činiš ne trebaš se bojati kraja svijeta bog potresa svijet kao tragač koji trese sito tražeći zlato koje dobiva iz potoka vremena. Gradnja crkve je povezana s planiranim ponovnim dolaskom isusovaca u zagreb.

Snažan potres prouzročio je ogromne materijalne štete u središtu zagreba. Urušio se velik dio potkrovlja pa je pod zatrpan velikim slojem cigli i materijala. Potres u zagrebu nadzorne kamere i dnevnik nove tv duration. 7 8 9 12 i 19 nedjelja.

Stipo balatinac sj uputio je pismo štovateljima presvetog srca isusova i posjetiteljima bazilike u palmi u kojemu navodi da će bazilika srca isusova zbog velikih oštećenja nastalih u potresu biti izvan upotrebe duže vrijeme možda i godinama te poziva vjernike na molitvenu i materijalnu potporu. Svete mise će se služiti.