web statistics

Palmoticeva Crkva Zagreb Potres

Obnova Bazilike Nakon Potresa U Zagrebu Hrvatska Pokrajina

Misa palmoticeva 281216 u zagrebačkoj bazilici srca isusovog u palmotićevoj ulici u 19 sati održana je kao i prethodnih godina misa zadužnica za ustaškog poglavnika antu pavelića.

Palmoticeva crkva zagreb potres. Svete mise će se služiti. Misa se održava svake godine u prosincu povodom obljetnice pavelićeve smrti. Potres oštetio crkvu u palmotićevoj ulici. Zagreb potres bazilika srca isusova palmotićeva.

Bazilika srca isusova je bazilika u palmotićevoj ulici u zagrebu posvećena presvetom srcu isusovu njome upravljaju isusovci. 7 8 9 12 i 19 nedjelja. Veljače gostovala je u rimu. Među njima je i bazilika.

7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. U nedjelju uskrsnuća gospodinova crkva moli. Gradnja crkve je povezana s planiranim ponovnim dolaskom isusovaca u zagreb. Godine a dodatnih 12 000 kasnije je pridonio nadbiskup juraj posilović godine 1898 kupljeno je zemljište za novu.

Povodom stepinčeva u suradnji s hrvatskom crkvom sv. Jeronima azbsi palma od 7. Snažan potres probudio je jutros zagrepčane i istjerao ih na ulice. Prayforzagreb potres earthquake potresuzagrebu zagrebearthquake borna filic patrik macek pixsell.

Srpnja prelazimo na ljetni raspored. život vječni za nas počinje kada se sjedinimo s božjim sinom kada prihvatimo boga koji nam se daje i koji se predao za nas. Veljače pod dirigentskim ravnanjem franje klinara i uz orguljašku pratnju hrvoja trinkija održali smo koncert pod nazivom in te domine speravi. Petorica đakona zagrebačke nadbiskupije marko dominić petar galeković branimir jagodić tomislav medić i marko nimac ispričavši priču o svome pozivu otkrili su čemu se najviše raduju koja im je najdraža pobožnost te što vole raditi u slobodno vrijeme.

Devastirana bazilika velike materijalne štete se vide po nekim zagrebačkim zgradama posebice u središnjem dijelu grada. Potres magnitude 5 3 stupnja oštetio je brojne građevina u raznim dijelovima našeg glavnog grada.