web statistics

Palmoticeva Crkva Zagreb

Bazilika Srca Isusova U Zagrebu Wikipedija

Među njima je i bazilika.

Palmoticeva crkva zagreb. U dvorištu uz baziliku presvetog srca isusova u palmotićevoj ulici u zagrebu pod sv. Potres magnitude 5 3 stupnja oštetio je brojne građevina u raznim dijelovima našeg glavnog grada. Parovima se posebno svidjela lokacija ocijenili su je s 9 7 za svoj boravak udvoje. Sama gradnja ove crkve povezana je s planiranim ponovnim dolaskom isusovaca u zagreb.

Snažan potres probudio je jutros zagrepčane i istjerao ih na ulice. Godine a dodatnih 12 000 kasnije je pridonio nadbiskup juraj posilović godine 1898 kupljeno je zemljište za novu. župnk don dražen hladuvka. Potres oštetio crkvu u palmotićevoj ulici.

Posvećena presvetom srcu isusovu a njome upravljaju isusovci. No često smo vremenski ili prostorno ograničeni jer smo ipak putujuća crkva tako da moramo ponekad sudjelovati u misama u drugim župama kao i vjernici iz drugih župa u našoj. Parovima se posebno svidjela lokacija ocijenili su je s 9 5 za svoj boravak udvoje. Misom u 19 00 sati o smiljan milićević položio je zadnje zavjete u družbi isusovoj.

Bazilika srca isusova palmotićeva zagreb. 7 9 30 11 19 i 20 30 prvi petak u. Srpnja prelazimo na ljetni raspored. Svete mise će se služiti.

Bazilika srca isusova palmotićeva zagreb. Križevci crkva majke božje koruške predstavljači. Nadbiskup juraj haulik je za tu svrhu priložio 60000 forinta 1860. Ovo je omiljeni dio odredišta zagreb za naše goste na temelju nepristranih recenzija.

Ovo je omiljeni dio odredišta zagreb za naše goste na temelju nepristranih recenzija. Zagreb palmotićeva 33 10000 donji grad općina. Nadbiskup juraj haulik je za tu svrhu priložio 60 000 forinta 1860. Hrvatska zagreb palmotićeva 33 zagreb lokacija.

Bazilika srca isusova je bazilika u palmotićevoj ulici u zagrebu posvećena presvetom srcu isusovu njome upravljaju isusovci. Bazilika srca isusova zagreb palmotićeva bazilika srca isusova u zagrebu nalazi se u palmotićevoj ulici. 7 8 9 12 i 19 nedjelja.