web statistics

Psihijatrijska Bolnica Kukuljevićeva Zagreb

U Psihijatrijskoj Bolnici Za Djecu I Mladez Cetvero Osoba Zarazeno

01 4822 501 naručivanje.

Psihijatrijska bolnica kukuljevićeva zagreb. Ulica ivana kukuljevića sakcinskog zagreb na karti zagreba. Specijalistički ispit iz psihijatrije položila sam 1983. 01 4862 503 fax. Psihijatrijska bolnica vrapče bolnička c.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je savremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Zagreb ulica ivana kukuljevića 11 tel. Email protected specijalna bolnica za plućne bolesti rockefellerova 3 4684 400. Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade.

Priznata mi je subspecijalizacija iz dječje i adolescentne psihijatrije. Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. Na medicinskom fakultetu u zagrebu diplomirala sam 1977. Bolnička cesta 32 10090 zagreb republika hrvatska 385 1 3780 666 385 1 3483 660.

Narucivanje djecja psihijatrija hr uz skeniranu uputnicu. Iso certifikat politika kvalitete. Suradnja sa ustanovama i. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb kukuljevićeva 11 v d ravnateljice.

32 3780 666 www bolnica vrapce hr psihijatrijska bolnica za djecu i mladež kukuljevićeva 11 4862 511 e mail. Psihijatrijska bolnica na liječenje prima velik broj pacijenata iz tercijarnih zdravstvenih ustanova prvenstveno iz kbc a zagreb i kbc a split ali u pojedinim slučajevima i iz kbc a rijeka i kbc a osijek zbog nemogućnosti zbrinjavanja akutnih i najkompliciranijih slučajeva u njihovim zavodima i odjelima za dječju i adolescentsku psihijatriju. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež. Nakon je što je u veljači odlukom koordinacijskog odbora za provedbu akcije za osmjeh djeteta u bolnici psihijatrijska bolnica za djecu i mladež u kukuljevićevoj proglašena bolnicom prijateljem djece danas je gradonačelnik milan bandić u društvu ravnateljice bolnice nede grgić i članice koordinacijskog odbora akcije milke valpotić otkrio počasnu natpisnu ploču.

Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj.