web statistics

Psihijatrijska Bolnica Kukuljevićeva Zagreb

U Psihijatrijskoj Bolnici Za Djecu I Mladez Cetvero Osoba Zarazeno

Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina.

Psihijatrijska bolnica kukuljevićeva zagreb. Narucivanje djecja psihijatrija hr uz skeniranu uputnicu. Specijalistički ispit iz psihijatrije položila sam 1983. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je savremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Email protected specijalna bolnica za plućne bolesti rockefellerova 3 4684 400.

Na medicinskom fakultetu u zagrebu diplomirala sam 1977. Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb kukuljevićeva 11 v d ravnateljice.

Psihijatrijska bolnica vrapče bolnička c. Psihijatrijska bolnica na liječenje prima velik broj pacijenata iz tercijarnih zdravstvenih ustanova prvenstveno iz kbc a zagreb i kbc a split ali u pojedinim slučajevima i iz kbc a rijeka i kbc a osijek zbog nemogućnosti zbrinjavanja akutnih i najkompliciranijih slučajeva u njihovim zavodima i odjelima za dječju i adolescentsku psihijatriju. Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade. Bolnica se nalazi blizini centra grada u neposrednoj blizini britanskog trga.

Pretražujte ulice u blizini ulice ulica ivana kukuljevića sakcinskog zagreb. Iso certifikat politika kvalitete. Priznata mi je subspecijalizacija iz dječje i adolescentne psihijatrije. 01 4822 501 naručivanje.

Nakon je što je u veljači odlukom koordinacijskog odbora za provedbu akcije za osmjeh djeteta u bolnici psihijatrijska bolnica za djecu i mladež u kukuljevićevoj proglašena bolnicom prijateljem djece danas je gradonačelnik milan bandić u društvu ravnateljice bolnice nede grgić i članice koordinacijskog odbora akcije milke valpotić otkrio počasnu natpisnu ploču. Ulica ivana kukuljevića sakcinskog zagreb na karti zagreba. Bolnička cesta 32 10090 zagreb republika hrvatska 385 1 3780 666 385 1 3483 660. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež zagreb stekla je naslov bolnica prijatelj djece 09.

01 4862 503 fax. Zagreb ulica ivana kukuljevića 11 tel.