web statistics

Psihijatrijska Bolnica Za Djecu I Mladež Kukuljevićeva Zagreb

Djecja Psihijatrija U Zagrebu I Dalje Krsi Prava Djece I Mladih

Odlukom hrvatskog zavoda za javno zdravstvo posjete pacijentima koji su na liječenju u zdravstvenim ustanovama su zabranjenje s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u gradu zagrebu u kojoj se se psihijatrijska bolnica za djecu i mladež.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež kukuljevićeva zagreb. 01 4862 532 specijalističko konzilijarni odjel. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež ulica ivana kukuljevića 11 10000 zagreb. Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. 01 4862 511 dnevna bolnica.

Nakon je što je u veljači odlukom koordinacijskog odbora za provedbu akcije za osmjeh djeteta u bolnici psihijatrijska bolnica za djecu i mladež u kukuljevićevoj proglašena bolnicom prijateljem djece danas je gradonačelnik milan bandić u društvu ravnateljice bolnice nede grgić i članice koordinacijskog odbora akcije milke valpotić otkrio počasnu natpisnu ploču. Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina. Email protected specijalna bolnica za plućne bolesti rockefellerova 3 4684 400. Bolnica se nalazi blizini centra grada u neposrednoj blizini britanskog trga.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je savremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež kukuljevićeva 11 4862 511 e mail. 01 4862 503 01 4862 511 bolnički odjel. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj.