web statistics

Psihijatrijska Bolnica Za Djecu I Mlade Kukuljevićeva

Djecja Psihijatrija Djelatnici

Poštovani psihijatrijska bolnica za djecu i mladež u zagrebu poziva studente i studentice kojima je osobni i profesionalni izazov rad s djecom i mladima s mentalnim teškoćama da svoje slobodno vrijeme poklone za druženje s djecom i mladima s mentalnim teškoćama a kreativni su znatiželjni i izazov im je rad s mladima pozivamo da se prijave za volontera u našoj bolnici.

Psihijatrijska bolnica za djecu i mlade kukuljevićeva. Zgrada bolnice je stara više od devedeset godina. Radim na bolničkom odjelu psihijatrijske bolnice za djecu i mladež i često nam dolaze mladi ljudi koji imaju izraženije psihičke probleme a to se može raditi o depresivnim krizama ili pokušajima samoubojstva nekada i samoozljeđivanja. 01 4862 503 01 4862 511. Vjerujem da ne svakojako i saroliko prakticki jedina psihijatriska bolnica za djecu u hrvatskoj ali kako je i kako bi hospitalizacija uvijet trebala biti zadnja opcija kao roditelj se opterecujem stanjem na odjelu jer za nista ne bih pristala na hospitalizaciju ako ne postoji ogromna opravdana potreba.

Na kakve se psihološke tegobe žale mlade osobe koje su u doticaju s elementima sotonističkog a dolaze k vama na odjel. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež veljača balint grupa dva puta mjesečno svaki drugi tjedan prikaz med sestra tehničar supervizija prof dr sc vlasta rudan psihijatrijska bolnica za djecu i mladež medicinske sestre u 18 03 2015. Bolnica je smještena u jednom od najljepših dijelova grada u blizini centra u neposrednoj blizini britanskog trga. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež je suvremena zdravstvena ustanova za liječenje psihički oboljele djece i mladeži do 18 godina koja je u vlasništvu grada zagreba i jedina je takva ustanova u republici hrvatskoj.

U 13 h poremećaji pažnje koncentracije i ponašanja kod djece sestrinski pristup predavanje. Psihijatrijska bolnica za djecu i mladež ulica ivana kukuljevića 11 10000 zagreb.