web statistics

Pulsar Arhitektura Zagreb

Pulsar Arhitektura Home Facebook

Rukovodim se etimologijom riječi arhitekton majstor gradnje.

Pulsar arhitektura zagreb. Učinite prvi korak u osiguranju vašeg poslovanja i potpuno besplatno pristupite. Zajednozarijetke oboljeliodrijetkihbolesti donacije podrška pulsararhitektura projekt arhitektura centarzarijetkebolesti zagreb. Na usluzi smo vam kako za informacije i savjetovanje tako i za izradu projektne. Arhitektura i manufaktura zagreb croatia.

Bulićeva 4 10000 zagreb. Dakle nastojim biti što kompletniji u svim segmentima. Ispunite obrazac i poslati ćemo vam do 6 ponuda e mailom. Arhiman arhitektura i manufaktura d o o je mladi arhitektonski ured osnovan 2015.

Poslovni subjekt je tekuće godine poslovao s gubitkom dok je prethodne godine poslovao s neto dobiti. Korak 1 3 10 godina na tržištu. Nadzor i vođenje izgradnje zgrada dio je djelatnosti kojom se bavi tvrtka pulsar arhitektura d o o. Bavimo se planiranjem i projektiranjem zgrada te ostalih objekata te sudjelujemo u nadzoru i vođenju kod same izgradnje.

The project was co financed by the european union from the european regional development fund. Tvrtka je osnovana u zagrebu sa sjedištem na adresi bulićeva 4. Volim izazove do sada sam se pokazao i sebi dobar u velikim projektima koji osim svoje veličine u kvadratima zahtijevaju i izvrsnost u organizaciji arhitektonski fakultet je pohađao i završio u zagrebu. Djelujemo na području cijele rh.

Bulićeva 4 hr 10 000 zagreb 385 0 1 4641 475. Izradom urbanističkih nacrta. Nudimo vam razne usluge od urbanističkih nacrta arhitekture konzaltinga pa do idejnih koncepata i uređenja dizajna. Nadzor i vođenje izgradnje zgrada zagreb hrvatska pulsar arhitektura d o o.

Odaberite kategoriju obrazac možete ispuniti u 1 minuti. Ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 3 524 252 00 kn što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 10 105 355 00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 13 629 607 00 kn. Godine i vrlo se uspješno i kvalitetno bavi. Osnovnim podacima za više od 650 000 pravnih subjekata u republici hrvatskoj.

Nakon fakulteta određeni period.