web statistics

Pulsar Arhitektura Zagreb

Pulsar Arhitektura Home Facebook

Pružite i vi svoju ruku pomoći da budemo zajedno za rijetke.

Pulsar arhitektura zagreb. Nadzor i vođenje izgradnje zgrada zagreb hrvatska pulsar arhitektura d o o. Djelujemo na području cijele rh. Arhiman arhitektura i manufaktura d o o je mladi arhitektonski ured osnovan 2015. Poslovni subjekt je tekuće godine poslovao s gubitkom dok je prethodne godine poslovao s neto dobiti.

Nakon fakulteta određeni period. Nadzor i vođenje izgradnje zgrada dio je djelatnosti kojom se bavi tvrtka pulsar arhitektura d o o. Nudimo vam razne usluge od urbanističkih nacrta arhitekture konzaltinga pa do idejnih koncepata i uređenja dizajna. Osnovnim podacima za više od 650 000 pravnih subjekata u republici hrvatskoj.

Korak 1 3 10 godina na tržištu. Izradom urbanističkih nacrta. Bulićeva 4 10000 zagreb. Bavimo se planiranjem i projektiranjem zgrada te ostalih objekata te sudjelujemo u nadzoru i vođenju kod same izgradnje.

Ostvario ukupni godišnji prihod u iznosu od 3 524 252 00 kn što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 10 105 355 00 kn u odnosu na prethodno razdoblje kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 13 629 607 00 kn. Na usluzi smo vam kako za informacije i savjetovanje tako i za izradu projektne. Tvrtka je osnovana u zagrebu sa sjedištem na adresi bulićeva 4. Volim izazove do sada sam se pokazao i sebi dobar u velikim projektima koji osim svoje veličine u kvadratima zahtijevaju i izvrsnost u organizaciji arhitektonski fakultet je pohađao i završio u zagrebu.

Pulsar arhitektura je već pomogla i to donacijom idejnog rješenja za projekt izgradnje centra za rijetke bolesti u zagrebu. Učinite prvi korak u osiguranju vašeg poslovanja i potpuno besplatno pristupite. Arhitektura i manufaktura zagreb croatia. Rukovodim se etimologijom riječi arhitekton majstor gradnje.

Zajednozarijetke oboljeliodrijetkihbolesti donacije podrška pulsararhitektura projekt arhitektura centarzarijetkebolesti zagreb. The project was co financed by the european union from the european regional development fund. Odaberite kategoriju obrazac možete ispuniti u 1 minuti. Dakle nastojim biti što kompletniji u svim segmentima.

špansko dobiva novi trgovački centar s brojnim sadržajima 14 03 2018.