web statistics

Savica šanci Kuća Ljubavi

Bozicna Prica Za Djecu Kuce Ljubavi Caritasovog Doma Vital M

Zagreb savica šanci ulica 149 zagreb adresa na karti i gdje su 50 lokacije u blizini.

Savica šanci kuća ljubavi. Skrb o trudnicama i nezbrinutim majkama s novorođenčadi i djecom do tri godine zadovoljavanje životnih potreba stanovanje prehrana odijevanje održavanje osobne higijene briga o zdravlju čuvanje. Uz film prekrasan dan u susjedstvu ljubaznost i suosjećanje. Usluge smještaja pružaju se. Kuća za smještaj trudnica i nezbrinutih majki s novorođenčadi i djecom do tri godine kuća ljubavi savica.

Najbliži smještaj je za 1 74 km zagreb tablica povećana mapa karta za crtanje. Kuća ljubavi savica šanci kucaljubavi czn hr tel faks 01 2408 833 kuća trešnjevka kuca tresnjevka czn hr tel faks 01 3640 835. Kuća za zbrinjavanje žrtava obiteljskog nasilja zon czn hr 099 2391 614 kuća za zbrinjavanje djece i odraslih osobe s tjelesnim i mentalnim oštećenjem bl. Blagdansko je vrijeme i vrijeme je darivanja.

Kuća s okućnicom i prostorom za igru nalazi se u zagrebačkom naselju savica šanci i pruža smještaj i skrb za najmlađe štićenike caritasa kojima je najpotrebnija ljubav i pažnja. Iako je ovaj dječji dom namijenjen djeci do tri godine kako ne bi došlo do razdvajanja braće i sestara često su ovdje i starija djeca. Humanitarna akcija za dom savica šanci h. Kuća ljubavi caritasa zagrebačke nadbiskupije kuća sigurnosti i topline.

Ta je kuća s radom započela 1991. Czn pruža uslugu smještaja za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u četiri objekta na različitim lokacijama savica šanci trešnjevka vugrovec i dubec. 20 prosinca 2016 u petak 16. Pismo zagrebačkog nadbiskupa kardinala josipa bozanića.

Ostanite u mojoj ljubavi. Vreću djeda božićnjaka ispuli su darovi kraša i koestlina igračke one 2 play a te papuče obuće rijeka. Svećeničko ređenje i mlada misa vlč. Prosinca posjetili smo dom za djecu s neodgovarajućom roditeljskom skrbi kuća ljubavi savica šanci te im tom prigodom odnijeli darove koje su za njih pripremili naši nastavnici i učenici.

Svećeničko ređenje i mlada misa vlč. Početna oznake savica šanci. Tea botinčan voditeljica kuće ljubavi caritas zagrebačke nadbiskupije trudnice majke i djeca koji su zbog raznih teških životnih situacija izgubili krov nad glavom dom i sigurnost dobivaju u kući ljubavi caritasa zagrebačke nadbiskupije. Nekolicina donatora pomogla nam je razveseliti štićenike caritasovog doma kuća ljubavi savica šanci.

Stepinac brezovica zkljajic czn hr 099 2391.