web statistics

Sd Stjepan Radić Ljetni Smještaj

Otvorene Su Prijave Za Ljetni Smjestaj U Studentskom Domu U

Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su.

Sd stjepan radić ljetni smještaj. Ljetni smještaj u sd stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16. Prijave za smještaj u domu stjepan radić otvorene su do 27. Srpnja do 31. Studenti u ljetnim mjesecima mogu boraviti u sd stjepan radić ali po višoj cijeni i uz prethodnu prijavu.

Kolovoza kao i cijena te paviljon koji je predviđen za ljetni smještaj. Provjerite kako i do kad trebate rezervirati ljetni smještaj u domu na savi. Zbog povećanog interesa za smještaj u studentskim domovima tijekom ljeta studentski centar organizirao je ljetni smještaj i u šestom paviljonu studentskog doma stjepan radić. Lipnja a detalje možete saznati ovdje.

Studenti koji nisu u domu a žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u poslovnici za smještaj na adresi savska cesta 25 od ponedjeljka do petka u vremenskom razdoblju do 8 do 15 sati. Na stranici studentskog centra specijaliziranoj za studentski smještaj objavljeni su rokovi prijave za boravak u periodu od 16. Studenti koji žele koristiti ljetni smještaj mogu se prijaviti u upravi studentskog doma u kojem su smješteni od dana objave ove obavijesti do 29. Kolovoza a cijena ljetnog smještaja je 900 kuna.

Sn stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16. Lipnja zaprimaju se prijave za ljetni smještaj u studentskom domu stjepan radić u kojemu će studenti moći boraviti od 16. Redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16. Sn stjepan radić redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija mogu koristiti ljetni smještaj u sn stjepan radić od 16.

Sd stjepan radić studenti važna obavijest. Ljetni smještaj košta 900 kuna mjesečno a mogu ga koristiti redoviti studenti sveučilišnih i stručnih studija te studenti poslijediplomskih sveučilišnih doktorskih studija i to od 16.