web statistics

Slava Raškaj Kamenmost

Centar Slava Raskaj Split Autor Na Centar Slava Raskaj Split

Ovom odlukom određuje se organizacija rada u coo slava raškaj split i odjel kamenmost u vezi s pojavom bolesti covid 19.

Slava raškaj kamenmost. The centre today offers various social services. Danas ovdje imamo 48 korisnika a sama ideja je potekla od onih kojima je ovaj centar najviše potreban a to su roditelji djece s posebnim. Rujna s početkom nove školske godine naime danas je prostore koji se rade u starom zadružnom domu i bivšoj pošti na kamenmostu posjetila i ravnateljica splitskog centra. Centar slava raskaj split split croatia.

Po dosadašnjim tempu radova na adaptaciji i pripremi prostora za podružnicu kamenomost centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj iz splita po svemu sudeći ovaj vrijedan objekat moga bi biti u funkciji već 1. Such as accommodation full day and half day stay psychosocial support early. Temeljem odluke ravnateljice centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj split ur broj. Obilazni pravac je preko perića briga do centra slava raškaj odjel kamenmost.

Skupina učenika oš ivan leko proložac pod vodstvom knjižničarke anele crnogorac i logopedinje ivane kujundžić posjetila je coo slava raškaj na kamenmostu u sklopu školskog projekta poticanja čitanja tijekom ove školske godine učenici 4 razreda osim na usavršavanju vještine čitanja sudjeluju i u mnogim drugim aktivnostima i radionicama. Donacija je dio humanitarnog projekta pbz grupe činim dobro svaki dan i american express kartice sa srcem putem kojih grupa pomaže dva značajna nacionalna projekta za dobrobit djece i mladih p predstavnici pbz grupe uručili su splitskom centru za odgoj i obrazovanje slava raškaj donaciju u. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj split je javna ustanova pod upravom ministarstva za demografiju obitelj mlade i socijalnu politiku. Korisnici se mole za strpljenje i razumijevanje.

Otvoren je centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj na kamenmostu. Odluka o organizaciji rada rasporedu rada i radnog vremena u centru za odgoj i obrazovanje slava raškaj split u vezi s pojavom bolesti covid 19 uzrokovane virusom sars cov 2. Obavijest korisnicima odjela kamenmost zbog rekonstrukcije ceste trenutno se ne može prometovati glavnom cestom od kamenmosta prema centru. This latest donation is a part of a humanitarian project.

Slava raškaj educational centre split is a public institution under the authority of the ministry of demography family youth and social policy founded in 1953 as the children s rehabilitation centre.