web statistics

Slava Raškaj Split Ravnateljica

Split Splitski Olimpijci I Drazen Zecic Posjetili Centar Za Odgoj

Prate i pomažu istaknula je željka paleka ravnateljica coo slava raškaj split.

Slava raškaj split ravnateljica. Centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj zagreb ulica vladimira nazora 47 hr 10000 zagreb centar sraskaj zg skole hr ured centar sraskaj zg skole hr. Ravnateljica željka paleka podsjetila je da je gradnja započela 2016. Ovo je prvi dislocirani centar splitske slave raškaj. Tijekom vožnje iz splita do kaštela i natrag sveti nikola uručio im je slatke poklone kraša.

Temeljem odluke ravnateljice centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj split ur broj. Obavijest poziv na testiranje za radno mjesto vozač kućni majstor na neodređeno puno radno vrijeme 1 izvršitelj ica. Otvoren je centar za odgoj i obrazovanje slava raškaj na kamenmostu. Danas ovdje imamo 48 korisnika a sama ideja je potekla od onih kojima je ovaj centar najviše potreban a to su roditelji djece s posebnim.

Donacija je dio humanitarnog projekta pbz grupe činim dobro. Centri za odgoj i obrazovanje juraj bonači i slava raškaj u suradnji sa hrvatskim željeznicama i ove su godine tradicionalno razveselili svoje štićenike vožnjom u vlaku svetog nikole. Danas su predstavnici pbz grupe uručili splitskom centru za odgoj i obrazovanje slava raškaj donaciju u iznosu 340 733 75 kuna kojom je omogućena kupnja kombi vozila s rampom te uređenje senzorne sobe kako bi se unaprijedila socijalna skrb i kvaliteta života djece i mladih s teškoćama u razvoju. Temeljem odluke ravnateljice centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj split ur broj.

Ispunjava me radošću i ponosom da smo ovom donacijom uspjeli razveseliti korisnike njihove roditelje i djelatnike splitskog centra za odgoj i obrazovanje slava raškaj omogućivši im sigurniji i kvalitetniji prijevoz te daljnji razvoj. Godine povjerenstvo donosi sljedeću odluku poziv na testiranje. Donacija je dio humanitarnog projekta pbz grupe činim dobro svaki dan i american express kartice sa srcem putem kojih grupa pomaže dva značajna nacionalna projekta za dobrobit djece i mladih p predstavnici pbz grupe uručili su splitskom centru za odgoj i obrazovanje slava raškaj donaciju u.