web statistics

Spomenici Kulture U Zagrebu

Kultura U Zagrebu Wikipedija

Kulturni i povijesni spomenici grada zagreba.

Spomenici kulture u zagrebu. Tzgz upotrebljava kolačiće eng. Kulturni i povijesni spomenici. Za nastavak kliknite prihvaćam. Prema prvim procjenama štete nastalim zbog potresa na spomenicima kulture i objektima kulture u zagrebu i okolici iznosi sedam milijardi kuna ministarstvo je već prvog dana potresa bilo u kontaktu sa nadležnim gradskim zavodom za zaštitu spomenika kulture i prirode te smo vrlo brzo krenuli u.

01 4851 519 konzervatorski odjel u požegi za područje požeško slavonske županije i virovitičko podravske županije pročelnik. 01 4851 522 fax. Amelio vekic min kulture hr mesnička 49 10000 zagreb tel. U opatičkoj 10 nalazi se zgrada bivšeg vladinog odjela za bogoštovlje i nastavu tj.

Osobni i socijalni razvoj. Nastavkom korištenja stranice smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Najpopularnije znamenitosti u zagrebu hrvatska. Galerija nepokretnih kulturnih dobara grada zagreba.

Nekadašnjeg ministarstva kulture i prosvjete. Zbirke su pohranjene u prostoriji br. Topografska zbirka sadrži topografskim redom usustavljene podatke o kulturnoj baštini na području republike hrvatske i o hrvatskoj kulturnoj baštini u inozemstvu. Preuzmi sadržaj dodaj na moju policu.

Ministarstvo kulture će u suradnji sa stručnjacima gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode grada zagreba ali i stručnjacima iz svih drugih konzervatorskih odjela unutar ministarstva kulture koordinirati pregled stanja i stupanj oštećenja kako na području zagreba tako i na području ostalih županija koje su pretrpjele oštećenja uzrokovana ovim nizom potresa. Cookies za pružanje boljega korisničkog iskustva i praćenje posjećenosti. Grad zagreb gradski zavod za zaštitu spomenika kulture i prirode zagreb kratak opis 299 spomenika 4 urbane akcije 40 fontana 60 spomen obilježja 41 spomen ploča sa reljefnim prikazom 157 spomen ploča opsežan vodič spomenici i fontane u gradu zagrebu dokumentira stanje spomeničke građe u zagrebu do ožujka 2007. Tripadvisor pogledajte komentare putnika i fotografije najboljih znamenitosti zagreb.

Postavke prihvaćanja kolačića možete namjestiti u vašem internetskom pregledniku.