web statistics

Spomenik Crnogorsko Oro

Video Spomenik Crnogorsko Oro Dobio Novu Lokaciju U Podgorici

Upravo na ovom mjestu na kojem će dočekati sve naše prijatelje koji dolaze iz pravca cetinja i ispratiti sve naše građane koji se zapute ka našoj staroj prijestonici a prije svega podsjetiti nas na to da treba da čuvamo našu državu kako zarad naših predaka tako i zbog naših potomaka.

Spomenik crnogorsko oro. Spomenik je djelo vajara mitra živkovića predstavlja figure crnogoraca u kolu u dva reda ukupnih dimenzija 2 90 x 5 20 metara i sastoji se od osam skulptura. Rađen je od poliestera. Spomenik je ranije krasio bulevar svetog petra cetinjskog. Spomenik oro koji simbolizuje slobodu a izniče iz ljutog i nikad pokorenog crnogorskog kamena.

Spomenik crnogorsko oro preseljen na novu lokaciju infobiro montenegro. To je vijestima kazao saobraćajni inženjer svetislav konstantinović. Maj u podgoričkom naselju donja gorica. Crnogorsko oro simbolizuje ples orlova sa crnogorskih planina.

Spomenik crnogorsko oro vajara mitra živkovića dobio je novo mjesto u glavnom gradu. Unsubscribe from infobiro montenegro. Spomenik crnogorsko oro vajara mitra živkovića dobio je novo mjesto u glavnom gradu. Spomenik je radio vajar mita živković visok je više od pet metara i sastoji se od osam skulptura.

Ovaj spomenik koji je nekoliko godina unazad krasio bulevar svetog petra cetinjskog danas je premješten na bulevar 21. Spomenik predstavlja figure crnogoraca u kolu ukupnih dimenzija 2 90 x 5 20 metara i sastoji se od osam skulptura. Spomenik je djelo vajara mitra živkovića i predstavlja figure crnogoraca u kolu u dva reda. Crnogorsko oro simbolizuje ples orlova sa crnogorskih planina.

Maj u podgoričkom naselju donja gorica. Godine kada je proslavljena deseta godišnjica obnavljanja nezavisnosti crne gore. Upravo na ovom mjestu na kojem će dočekati sve naše prijatelje koji dolaze iz pravca cetinja i ispratiti sve naše građane koji se zapute ka našoj staroj prijestonici a prije svega podsjetiti nas na to da treba da čuvamo našu državu kako zarad naših predaka tako i zbog naših potomaka. Ovaj spomenik koji je nekoliko godina unazad krasio bulevar svetog petra cetinjskog danas je premješten na bulevar 21.

Subscribe subscribed unsubscribe 999. Spomenik oro koji simbolizuje slobodu a izniče iz ljutog i nikad pokorenog crnogorskog kamena. Spomenik crnogorsko oro koji je povodom ovogodišnje proslave dana nezavisnosti prije nekoliko dana premješten na kružni tok u donjoj gorici ugrožava saobraćaj i tamo ga nije trebalo postaviti. Ples simbolizuje ples orlova sa crnogorskih planina.