web statistics

Spomenik Hos A U Splitu

U Splitu Otkriven Spomenik Ix Bojni Hos A Rafael Vitez Boban Hsp

Na skupu održanom jutros ispred spomenika u ulici ruđera boškovića okupili su se ljudi u crnom a sveštenik je pred molitvu pozvao na stari hrvatski pozdrav prenosi slobodna dalmacija.

Spomenik hos a u splitu. Bojne hos a u ulici ruđera boškovića u splitu postavljen je svibnju prošle godine. Bojni hos a rafael vitez boban na platou u ulici ruđera boškovića na splitu 3. 3 dio ujedno i zadnji sa otvaranja spomenika hos a u splitu. Bojne hos a splitu u nedjelju je osvanuo natpis zds na stepenicama u blizini spomenika nepoznati autor ostavio je natpis za dom spremni.

Natpis za dom spremni postavljen prije dva mjeseca uklonjen je večeras. Kameni spomenik 46 orici poginulih pripadnika ix. U ulici ruđera boškovića. Natpis je bio neprikladan pa je uklonjen.

Natpis je bio neprikladan pa je uklonjen rečeno je iz policije. Za postavljanje je odgovornost preuzeo hčsp ov gradski vijećnik luka podrug a za skidanje još nitko. Bojne hos a u splitu uklonjen je u srijedu kasno navečer. Sa spomenika poginulim pripadnicima ix.

Bojne hos a imao je na gornjem dijelu unutar pletera natpis hos iznad grba a ispod grba je pisalo ix. Riječ je o spomeniku 46 orici poginulih pripadnika ix. Bojne hos a u ulici ruđera boškovića u splitu noćas je uklonjen nedavno dodani natpis za dom spremni potvrdila je splitska policija. 20 ak interventnih policajca sinoć je sudjelovalo u akciji uklanjanja natpisa za dom spremni sa spomenika ix.

27 2015 spomenik pripadnicima ix. Na facebook stranici ix. Bojni hos a u splitu opet je doživio intervenciju. Gradonačelnik baldasar prethodno nije ništa poduzimao.

Bojne hos a tvrde da je natpis uklonio odnosno alatom oštemao maskirani policajac. Na spomeniku palim braniteljima ix. Policija je dojavu o oštećenom spomeniku dobila u četvrtak oko 7 30 sati nakon čega su na teren uputili ekipu koja obavlja očevid i prikuplja tragove koji će im pomoći u pronalasku počinitelja. Bojni hos a u splitu a kojeg je prije dva mjeseca uklesao hčsp ov luka podrug evo kako sad izgleda.

Svečano je otkriven u svibnju 2014. Pu splitska nije rekla tko je i kada uklonio natpis p natpis za dom spremni uklesan u spomenik poginulim pripadnicima ix. U noći na četvrtak netko je crvenom bojom zalio spomenik ix. Bojne hos a vitez rafael boban u splitu jutros je osvanuo zaliven crvenom bojom a policija traga za počiniteljem doznaje se iz policije.