web statistics

Spomenik Hrabrosti Cacak

Spomenici Bivse Jugoslavije Kroz Objektiv Kineskinje Xiao Yang

Uradjen od dur aluminijuma.

Spomenik hrabrosti cacak. All unstructured text is available under the creative commons attribution sharealike license. Sa puno entuzijazma i hrabrosti svi koji su manje ili više učestvovali u radu ustanove deo su priče o kulturnom centru. Vladičanski dvor je spomenik kulture od izuzetnog značaja i nije otvoren za posetioce. Za četiri i po decenije rada i postojanja realizovali smo više od 120 000 sati programa.

U doba kada ih nove generacije ne poznaju a u sećanjima starijih generacija polako blede spomenici borcima i civilnim žrtvama na tlu bivše jugoslavije našli su svoj novi sjaj u objektivu fotografa marka o nila iz britanije koji im je koristeći se raznim foto trikovima i ekspresijama uspeo da im udahne novi život te i da zainteresuje stranu ali i jugoslovensku javnost za legate. Svako je na svoj način pomagao razvoju. жупана страцимира 9 1 32 000 чачак телефони 060 5000 150 032 347 001. Jugoslavija u doba korone.

Pošto sam poreklom iz ljubića gde sam se rodio i odrastao kao. Spomenik hrabrosti čačak srbija ne nalazi se u cacku vec u selu ostra nadomak cacka. All structured data from the file and property namespaces is available under the creative commons cc0 license. глас западне србије адреса.

Files are available under licenses specified on their description page. Required fields are marked comment. Your email address will not be published. Koliko god bismo voleli da menjamo svoju istoriju moramo je prihvatiti onakvom kakva jeste te i da i učimo na prethodnim greškama kako bismo učinili budućnost prijatnijom za buduće generacije kazao nam je mark.

Leave a reply cancel reply. Ostra monument spomenik spomenikdatabase serbia cacak čačak titospartisans winter snow ice urbex urbanexploration abandoned abandonedplaces urbexbynight lightpainting lightpaintingphotography nightphotography night longexposure longexposures explorethenight. Definitivno spomenik bitci na sutjesci kod tjentišta u bosni. Additional terms may apply.

To smo doživelii kao vrhunac našeg putovanja i od trenutka kada smo stigli na lokaciju nije nas popuštao osećaj divljenja ljudskoj hrabrosti i lepoti memorijalnog kompleksa. Svaki spomenik je prisutan da nas podseća kako možemo da izbegnemo nevolje iz prošlosti da bismo živeli danas kao bolja ljudska bića. The monument can be found on the outskirts of the small village of ostra near čačak serbia. Moja srbija ničega se ljudi toliko ne plaše kao nečije hrabrosti da bude onakav kakav je.