web statistics

Spomenik Jevremu Obrenovicu

Mali Pariz Vraca Dug Svom Knezu Sabac Dobija Spomenik Jevremu

I danas se u šapcu odlučuje kao u evropi.

Spomenik jevremu obrenovicu. Juna obustavili javnu nabavku za izradu postamenta što se jasno vidi iz gardske dokumentacije koju vam dajemo na uvid i objavljivanje ogorčeni su građani šapca. Istovremeno gradonačelnik nebojša zelenović je tokom posete radionici procenio i to da je šabac odavno trebalo da postavi spomenik jevremu obrenoviću ali da je nedostajalo spremnosti. Skulptura visine 4 14 metara delo je vajara vladimira tovića profesora u školi primenjenih umetnosti. Spomenik je delo akademskog vajara vladimira tovića.

By podrinske on 13 јуна 2020 šabac moj grad šabac grad jevrema. Ovo je bila prilika da javnost vidi kako će spomenik izgledati. šabac uskoro dobija spomenik jevremu obrenoviću 3. Vredni ljudi mogu da dobiju posao a da ih niko ne ucenjuje i potcenjuje.

Mi smo stvorili takve uslove da se poslodavci takmiče. Spomenik gospodaru jevremu obrenoviću skulptura visoka četiri metra delo akademskog vajara vladimira tovića nagrađena je kao idejno rešenje na konkursu koji je raspisala gradska uprava na proleće biće postavljena. Gradonačelnik nebojša zelenović podsetio je na ogroman značaj jevrema obrenovića koji je uneo brojne prvine u srbiji i uspostavio evropski duh. Opet neka nova mućka.

Na cvetnom trgu u šapcu postavljen spomenik jevremu obrenoviću na cvetnom trgu u najužem centru šapca postavljen je spomenik jevremu obrenoviću rodonačelnikom moderne varoši. U šapcu je jevrem odlučivao onako kako se tad odlučivalo u evropi. Na čemu stoji spomenik jevremu obrenoviću ako su 1. Jun 15 42 bronzani spomenik jevrema obrenovića brata kneza miloša koji je pre dva veka osnovao i uredio šabac po uzoru na evropske gradove biće postavljen u centru grada.

Prvi čovek lokalne samouprave je najavio i radove na domu vojske ispred koje će se nalaziti novo obeležje šapca. I danas se u šapcu. U šapcu je jevrem odlučivao onako kako se tad odlučivalo u evropi. Dodeljene aprilske nagrade i svečano otkriven spomenik jevremu obrenoviću 0.

Bronzani spomenik visine nešto više od 4 m nalaziće se u centralnoj gradskoj zoni na kružnoj raskrsnici između ulica kralja aleksandra cara dušana i milorada šapčanina. U radionici akademskog vajara vladimira tovića privodi se kraju modelovanje spomenika jevremu obrenoviću koji će na proleće naredne godine biti postavljen u šapcu ispred doma vojske. Spomenik je visok četiri metra trenutno se nalazi u sremskoj mitrovici u radionici umetnika odakle posao preuzimaju livci. Idejno rešenje za postavljanje spomen obležja jevremu obrenoviću uradilo je javno preduzeće infrastruktura šabac.