web statistics

Spomenik Jevremu Obrenovicu

Mali Pariz Vraca Dug Svom Knezu Sabac Dobija Spomenik Jevremu

Mi smo stvorili takve uslove da se poslodavci takmiče.

Spomenik jevremu obrenovicu. Spomenik je delo akademskog vajara vladimira tovića. Gradonačelnik nebojša zelenović podsetio je na ogroman značaj jevrema obrenovića koji je uneo brojne prvine u srbiji i uspostavio evropski duh. Juna obustavili javnu nabavku za izradu postamenta što se jasno vidi iz gardske dokumentacije koju vam dajemo na uvid i objavljivanje ogorčeni su građani šapca. Opet neka nova mućka.

E gradonačelnik nebojša zelenović podsetio je na ogroman značaj jevrema obrenovića koji je uneo brojne prvine u srbiji i uspostavio evropski duh. Na cvetnom trgu u šapcu postavljen spomenik jevremu obrenoviću na cvetnom trgu u najužem centru šapca postavljen je spomenik jevremu obrenoviću rodonačelnikom moderne varoši. Na čemu stoji spomenik jevremu obrenoviću ako su 1. U šapcu je jevrem odlučivao onako kako se tad odlučivalo u evropi.

U radionici akademskog vajara vladimira tovića privodi se kraju modelovanje spomenika jevremu obrenoviću koji će na proleće naredne godine biti postavljen u šapcu ispred doma vojske. Bronzani spomenik visine nešto više od 4 m nalaziće se u centralnoj gradskoj zoni na kružnoj raskrsnici između ulica kralja aleksandra cara dušana i milorada šapčanina. Vredni ljudi mogu da dobiju posao a da ih niko ne ucenjuje i potcenjuje. Dodeljene aprilske nagrade i svečano otkriven spomenik jevremu obrenoviću 0.

Manifestacija povodom dana grada šapca dodeli aprilskih nagrada upriličenoj ispred novopostavljenog spomenika jevremu obrenoviću prisustvovao je u subotu veliki broj šapčana. I danas se u šapcu. Prvi čovek lokalne samouprave je najavio i radove na domu vojske ispred koje će se nalaziti novo obeležje šapca. Skulptura visine 4 14 metara delo je vajara vladimira tovića profesora u školi primenjenih umetnosti.

Idejno rešenje za postavljanje spomen obležja jevremu obrenoviću uradilo je javno preduzeće infrastruktura šabac. Spomenik je visok četiri metra trenutno se nalazi u sremskoj mitrovici u radionici umetnika odakle posao preuzimaju livci. Jun 15 42 bronzani spomenik jevrema obrenovića brata kneza miloša koji je pre dva veka osnovao i uredio šabac po uzoru na evropske gradove biće postavljen u centru grada. Spomenik gospodaru jevremu obrenoviću skulptura visoka četiri metra delo akademskog vajara vladimira tovića nagrađena je kao idejno rešenje na konkursu koji je raspisala gradska uprava na proleće biće postavljena.

šabac uskoro dobija spomenik jevremu obrenoviću 3. Istovremeno gradonačelnik nebojša zelenović je tokom posete radionici procenio i to da je šabac odavno trebalo da postavi spomenik jevremu obrenoviću ali da je nedostajalo spremnosti. U šapcu je jevrem odlučivao onako kako se tad odlučivalo u evropi. I danas se u šapcu odlučuje kao u evropi.