web statistics

Spomenik Majkl Dzeksonu

Zavrseno Snimanje Filma Spomenik Majklu Dzeksonu Dan U Beogradu

Doduše samo na filmu.

Spomenik majkl dzeksonu. Gledaj ovo 255 210 views. Filmovi serije sport vesti dokumentarni program. Nekim se mještanima sviđa ideja a nekima ne. A tada krećemo na posebnu vožnju balkanom.

No quotes approved yet for spomenik majklu dzeksonu. Spomenik majklu dzeksonu quotes. Mjesnom brijaču u srpskom seocetu sine ideja o podizanju spomenika michaelu jacksonu kako bi privukli turiste iz cijeloga svijeta. Some locals like the idea others do not.

Sa glavnog trga male srpske varoši na izdisaju uklanja se spomenik iz doba socijalizma. With boris milivojevic branislav trifunovic toni mihajlovski natasa tapuskovic. Rotten tomatoes home of the tomatometer is the most trusted measurement of quality for movies tv. And then we take a special balkan ride.

Večiti sanjar marko je pred razvodom od ljubinke ljubavi svog života. I onda kreće prava balkanska vožnja. Nekim meštanima se ta ideja dopada a nekima ne. Zanimljive cinjenice o majkl dzeksonu duration.

Lokalni berberin u malom srpskom selu dođe na ideju da podigne spomenik majklu džeksonu da bi privukao turiste iz celog sveta. A local barber in a small serbian village comes up with an idea to erect a monument to michael jackson to attract tourists from around the world. Directed by darko lungulov. Spomenik majklu džeksonu trejler monument to michael jackson youtube 720p.

Duboko razočarana ona odlučuje da napusti umiruću palanku i njega. The definitive site for reviews trailers showtimes and tickets. Marko dolazi na ideju da spase svoju varošicu i zadrži ljubav svog života tako što će izgraditi spomenik majklu džeksonu. Nakon rokija u žitištu i brus lija u mostaru još jedan junak današnjice dobiće spomenik.

On uspeva da ubedi najbliže prijatelje da mu pomognu ali gradonačelnik dragan ima drugačiji plan te koristi nacionalističku grupu čista srbija da spreči marka u njegovoj nameri. Lokalni berberin u malom srpskom selu dođe na ideju da podigne spomenik majklu džeksonu da bi privukao turiste iz celog sveta.