web statistics

Spomenik Oslobođenja Rijeka

Spomenik Oslobodjenja Rijeke Ri Picture Of Rijeka Primorje

Figura žene pobjede s jače naglašenim rukama personificira snagu i veličinu slobode.

Spomenik oslobođenja rijeka. Svibnja i zapadni dio čime je grad ujedinjen u cjelinu koju je do tada razdvajala rječina. Uklesani nazivi divizija koje su oslobodile rijeku na spomenik oslobođenja na delti na opločenju spomenika oslobođenja na delti u povodu 70. Spomenik oslobođenja djelo je kipara vinka matkovića i raoula goldonija otkriven je na 10 obljetnicu oslobođenja rijeke 3. Pogledajte kako grad vidi pixsellova fotograf goran kovačić.

Oslobodila istočni dio grada odnosno područje sušaka a zatim 3. Titov trg 3 51000 rijeka radno vrijeme. Rijeka povodom obilježavanja dana oslobođenja rijeke 3. Spomenik oslobođenja otkriven je na delti 3.

Armije narodnooslobodilačke vojske koja je u travnju 1945. Unsubscribe from damir jevtic. 8 30 15 30 sati telefon. Travnja a rijeka 3.

Matković je svojim velebnim spomenikom ovjekovječio borbe postrojbe 4. Svibnja 1955 na desetu obljetnicu oslobođenja rijeke. Rad sa strankama za sva upravna tijela grada rijeke adresa. U natpisu se navode i rijeka i sušak jer su u trenutku oslobođenja ti gradovi još uvijek imali status samostalnih gradova i pripadali različitim državama.

Popis svih kontakata u gradu. Foto na spomenik oslobođenja na delti položeni vijenci u povodu dana antifašističke borbe. Povodom dana antifašističke borbe svečano su položeni vijenci na spomeniku oslobođenja na delti. 385 51 209 334.

Riječ je o obelisku u obliku slova t. Korzo 16 51000 rijeka telefon. Obljetnicu oslobođenja grada od fašističke okupacije. Rijeka mrtvi kanal i spomenik oslobođenja na delti damir jevtic.

Spomenik oslobođenja na delti podignut je 1955. Sušak je oslobođen 21. Obljetnice oslobođenja rijeke od fašizma u drugom svjetskom ratu odalo je počast poginulima polaganjem cvijeća na spomenik oslobođenja na delti. Obljetnice pobjede nad fašizmom grad rijeka uklesao je nazive divizija narodno oslobodilačke vojske jugoslavije koje su prije 70 godina oslobodile rijeku.

385 51 209 316. Rijeka i pg ž. Godine u prigodi desete obljetnice oslobođenja grada. 385 51 209 333 faks.