web statistics

Spomenik Patrijarhu Pavlu

Stavile Kecelju Patrijarhu Pavlu Mondoba

Doduše pomalo neuobičajenog izgleda što može biti tema neke mnogo značajnije rasprave nego što su novinski članci ili kolokvijalne ocene ljudi na društvenim mrežama.

Spomenik patrijarhu pavlu. Tri dana nakon što je u beogradu otkriven spomenik patrijarhu pavlu komentari na skulpturu ne prestaju da se nižu. Spomenik patrijarhu srpskom pavlu biće svečano otkriven danas na platou ispred crkve svetog marka u beogradu čime će na simboličan način biti obeleženo devet godina od njegovog upokojenja. A onda je pre koji dan i beograd dobio svoj spomenik patrijarhu pavlu. Spomenik najvoljenijem i najcenjenijem srpskom patrijarhu pavlu postavljen je na platou ispred crkve svetog marka u tašmajdanskom parku gde bi danas na godišnjicu njegove smrti trebalo da bude otkriven.

Spomenik patrijarhu pavlu smešten na platou ispred crkve svetog marka otkriven je danas tačno u podne na devetu godišnjicu njegove smrti u prisustvu gradskih čelnika i crkvenih velikodostojnika. Na platou ispred crkve svetog marka svečano otkriven spomenik nekadašnjem poglavaru srpske pravoslavne crkve patrijarhu pavlu. Svečano otkriven spomenik patrijarhu pavlu. Spomenik patrijarhu pavlu delo je vajara zorana maleša.

U beogradu ispred crkve svetog marka svečano je otkriven spomenik patrijarhu pavlu nekadašnjem poglavaru srpske pravoslavne crkve. Takođe su to učinili i bojan pajtić biljana lukić rodoljub šabić i žarko jokanović. Otkriven spomenik patrijarhu pavlu. Foto zapanjen sam da zoran živković koji kada je bio premijer nije ni sarađivao sa pravoslavnom crkvom komentariše da li je spomenik lep ili ne.