web statistics

Spomenik Rokiju U Zitistu

Kruna Uspeha Turisticke Promocije Premijera Dokumentarnog Filma

žitište u centru žitišta sela kod zrenjanina sinoć otkriven spomenik filmskom junaku rokiju balboi kog je tumačio silvester stalone.

Spomenik rokiju u zitistu. Održaokoncert aloha from hawai prvi koncert u istoriji koji je putem satelita prenošen u celom svetu. Spomenik rokiju od modeliranog betona radjen je četiri meseca a njegov autor vajar boris staparac lik rokija uradio je besplatno. Avgusta na čiken festu u žitištu gde će biti otkriven i spomenik rokiju balboi. Svetski sajt culture trip koji se bavi putovanjima i zabavom napravio je listu deset najčudnijih atrakcija u srbiji a na tom spisku našle su se i dve atrakcije u srednjem banatu most na suvom u zrenjaninu i spomenik filmskom junaku rokiju.

Spomenik na kojem je prisli prikazan u svom čuvenom odelu sa. Pre neki dan vidim podigoše spomenik rokiju u zitištu. Stanovnici sela žitište kod zrenjanina žele da u svom mestu podignu spomenik rokiju balboi bokseru koga je u nizu filmova igrao silvester stalone. Spomenik rocky balboi u zitistu i tarzanu u međi.

Inače u honoluluu na havajima uskoro će biti podignut spomenik elvisu prisliju a bronzana statua pevača u prirodnoj veličini biće postavljena na mestu gde je elvis 1973. Ideja je odjednom uzburkala medije u srbiji ali i šire i od tada niko u srbiji ne može da kaže da ne zna gde se žitište nalazi dodao je na kraju marčeta. Otkriven spomenik rokiju u žitištu. Roki mu dodje kao glavni pevac.

Pa reko zar gradjani zitišta baš da izaberu nekog stranca i jos izmišljenog da im krasi grad. Tadašnji predsednik opštine žitište zoran kasalović rekao je da je spomenik podignut kako bi se skrenula pažnja na jedno malo mesto a veruje da je opština u tome uspela jer je preko noći praktično cela srbija znala gde se nalazi žitište. Post by neelix 09 04 2007 09 07 selo žitište podići će spomenik rokiju. Tim povodom je za blic rekao.

Na listu deset najčudnijih atrakcija u srbiji svetski sajt kalčer trip koji se bavi putovanjima i zabavom uvrstio je dve iz srednjeg banata most na suvom u zrenjaninu i spomenik filmskom junaku rokiju balboi u susednom žitištu. Spomenik rokiju u žitištu. Roki mu dodje kao glavni pevac. Roki u zitistu kazu mi smo k o roki ne predajemo se to je bilo za festival kokoški ili pileta šta je već tačno ne znam.

Slobodan stojanović kepa bubnjar legendarne grupe smak veoma je oštro reagovao na informaciju objavljenu i u blicu da će njegov bend nastupiti od 16 do 19.