web statistics

Spomenik Većeslavu Holjevcu

Spomenik Veceslavu Holjevcu Na Ulazu U Grad Preko Mosta Slobode

Policija je za n1 potvrdila da je obavljen očevid te da slijedi kriminalističko istraživanje.

Spomenik većeslavu holjevcu. Brončana portretna skulptura nalazi se unutar portala koji simbolizira ulaz u grad s pozadinskim vizurama grada gdje se posebno ističe zagrebačka katedrala grič glavni kolodvor te medvednica piše antifašistički vjesnik. Danas je spomenik većeslavu holjevcu narodnom heroju i čuvenom gradonačelniku zagreba osvanuo išaran kukastim križem javlja antifašistički vjesnik. Geneza prostora putevi obnove javno predavanje eminentnih stručnjaka povodom obnove spomen parka šubićevac u šibeniku. Jelenom pavičić vukičević u društvu obitelji holjevac položila je vijenac i zapalila svijeću uz njegov spomenik.

Rad je kipara zvonimira gračana a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Simbol nacizma jedne od najzločinačkijih ideologija u povijesti nacrtan je sprejem na spomeniku većeslavu holjevcu koji se nalazi na južnom ulazu u zagreb kod mosta slobode. Polaganje vijenca uz spomenik većeslavu holjevcu. Brončana portretna skulptura nalazi se unutar portala koji simbolizira ulaz u grad s pozadinskim vizurama grada gdje se posebno ističe zagrebačka katedrala grič glavni kolodvor te naravno.

Dodaju i da intenzivno rade na pronalasku počinitelja. Fašistički vandali su išarali spomenik narodnom heroju i zagrebačkom gradonačelniku većeslavu holjevcu s kukastim križem. Nepoznati vandali pod okriljem noći išarali su spomenik većeslavu holjevcu koji se nalazi na zelenoj površini uz zagrebačku aveniju što nosi ime ovog narodnog heroja i legendarnog zagrebačkog gradonačelnika zahvaljujući čijoj viziji je izgrađen novi zagreb. Antifašistički vjesnik podsjeća da je spomenik holjevcu podignut 1994.

Srpnja 1970 hrvatski političar pisac i zagrebački gradonačelnik. Nepoznati vandali kukastim križem išarali su spomenik zagrebačkom gradonačelniku većeslavu holjevcu. U karlovcu je pohađao gimnaziju a zatim radio kao privatni namještenik i. Spomenik većeslavu holjevcu u zagrebu.

Simbol nacizma nacrtan je sprejem na spomeniku koji se nalazi na južnom ulazu u zagreb kod mosta slobode. Rad je kipara zvonimira gračana a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Spomenik većeslavu holjevcu narodnom heroju i čuvenom gradonačelniku zagreba osvanuo je išaran kukastim križem. Nama u gradu zagrebu obveza je sjećati se svih zagrebačkih i hrvatskih velikana.

Godine na južnom ulazu u zagreb preko mosta slobode. Godine južni ulaz u zagreb preko mosta slobode dobio je spomenik većeslavu holjevcu za čiji je rad zaslužan kipar zvonimir gračan a prema idejnom rješenju arhitekta branka silađina. Godine na južnom ulazu u zagreb. Spomenik je podignut 1994.

Većeslav holjevac najslavniji je zagrebački gradonačelnik i narodni heroj. Spomenik je podignut 1994.