web statistics

Spomenik Večna Vatra

Uređenje Platoa Oko Spomenika Vecna Vatra Na Uscu

Mislili smo da je u svetu potučen 9.

Spomenik večna vatra. Sarajevo večni ogenj večna vatra lokacija. Na po meni najlepšem delu beograda parku prijateljstva na ušću save u dunav izgrađen je velelepni spomenik žrtvama nato bombardovanja. The eternal flame serbian. Ima i onih koji će ismejavati ovaj poduhvat.

Mislili smo da je u svetu potučen 9. Oni koji su se borili na strani fašista čekali su trenutak da podignu glavu rekao je on. A večna vatra nam nikada više nije bila potrebna baš danas jer fašizam se ponovo probudio. A večna vatra nam nikada više nije bila potrebna baš danas jer fašizam se ponovo probudio.

Večni ogenj je spomenik posvečen vojnim in civilnim žrtvam druge svetovne vojne v sarajevu. Bila je upaljena i buktinja na vrhu spomenika. It was vandalized following the overthrow of slobodan. Oni koji su se borili na strani fašista čekali su trenutak da podignu glavu rekao je on.

Kako je saopšteno u obrazloženju inicijative zavetnici su podsetili da je spomenik večna vatra podignut 12. Neka večno gori vatra ljubavi slobode i bratstva srpskog i ruskog naroda kazao je vesić i završio govor poručujući na ruskom jeziku. Godine i da je zlo zatrto. Večna vatra is a memorial in the park of friendship in belgrade the capital of serbia dedicated to the military and civilian victims of the nato bombing of yugoslavia.

Ima onih koji će nas pitati čemu večna vatra 75 godina posle pobede nad fašistima. Srbi i rusi jedna vera jedna istorija braća zauvek. The memorial was unveiled on 12 june 2000 to commemorate the first anniversary of the end of the bombing. U znak sećanja na stradale tokom nato agresije ali je on nakon 5.

Nazvan je večna vatra sećanja na nato zločine i na spomeniku je bilo naziva svih država nato a koje su učestvovale u agresiji na jugoslaviju. Spomenik je svečano otkriven 12. Prva večna vatra u srbiji predstavljaće simbol sećanja na stradale srpske i ruske vojnike u borbi za oslobođenje beograda od nemačkih. Ta vatra zauvek će nas podsećati na našu herojsku prošlost u kojoj smo zajedno bili na pravoj strani istorije braneći vrednosti istine i pravde zbog čega smo kao narodi teško stradali.

Spomenik večna vatra nalazi se u parku prijateljstva na ušću u beogradu podignut je u znak sećanja na žrtve nato bombardovanja savezne republike jugoslavije autor spomenika je akademski vajar svetomir radović. Oskrnavljen a plamen ugašen. Svečano je bil odkrit 6. Godine i da je zlo zatrto.