web statistics

Sveti Ivan Nepomuk Raspored Misa

Svetiivannepomuk Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com

Ivanu nepomuku žrtvi ispovjedne tajne.

Sveti ivan nepomuk raspored misa. Pratite mise uživo uredovno vrijeme. Rođen je u nepomuku u zapadnoj češkoj između 1340 i 1350. Sveti ivan nepomuk centar 5 saborsko. Misa u 18 sati ivan koprtla i pok.

Aplikacija dostupna na mobilnim uređajima. Predrijevac na čast pet rana isusovih 16. Sveti ivan nepomuk hrvatska saborsko centar 5 saborsko lokacija. Misa u 10 sati za župnu zajednicu.

Besplatan broj lista kana ovdje možete pročitati novi broj uskrsnog broja lista kane. Sveti ivan rodio se u pomuku staro ime za današnji nepomuk u zapadnoj češkoj negdje između g. Sveti ivan nepomuk 1340 50 1393 svećenik nosi časni naslov mučenik ispovjedne tajne. Svibnja nedjelja šesta vazmena nedjelja sv.

Misa u 8 sati stjepan i filomena tolić i pok. Bio je kanonik arhiđakon i generalni vikar. Za svećenika je zaređen 1380. U vrijeme kralja vjenceslava iv.

Danas crkva slavi sv. Potreba za ovom aplikacijom se stvorila iz jednostavnog razloga jer postoje mladi iz župe željni svakodnevnih misa. Prolazeći starim mostovima pa tako i rastočkim nije rijetkost zapaziti kip koji prikazuje sveca svećenika u reverendi s biretom na glavi i ponekad s prstom na usnama. Bio je istovremeno nadbiskupov tajnik i bilježnik.

Mise nedjeljom 10 00 mise kroz tjedan mise nedjeljom ljeti 10 00 mise kroz tjedan ljeti više informacija. Saborsko centar 5 47306 saborsko. Preko ljeta naš župni ured radi ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20. Dragi župljani donosimo vam raspored misnih slavlja u našoj župnoj crkvi za nedjelju 3.

Svi sveti solinski mučenici sv. Raspored svetih misa nedjelja 3. Radi se o sv. Zaređen je za svećenika i imenovan župnikom u župi sv.

Za podjelu sakramenata bolesnima i umirućima nazovite i van radnog vremena. Srdačno vas pozivam i ujedno svim župljanima župe sv ivana nepomuka u domovini i širom svijeta čestitam današnji dan. Potreba za ovom aplikacijom se stvorila iz jednostavnog razloga jer postoje mladi iz župe željni svakodnevnih misa no često. Misa u 18 sati pok.