web statistics

Vojarna Marsal Tito Zagreb

Nepoznati Zagreb

Napuštati najveću zagrebačku vojarnu maršal tito.

Vojarna marsal tito zagreb. Službeno je ukinuta 20. Bio je to regionalni centar 5. U konvoju koji je napuštao. Korpusa kao i nekoliko manjih potpornih jedinica hrvati su oklijevali izravno napasti vojarnu zbog snage jna i opasnosti od štete za hrvatski glavni grad.

Odlazak vojske jna iz vojarne maršal tito 1991. Vojnog okruga jednog od tri glavna zapovjedništva jna i x. југословенска народна армија 22. Exclusive video making 17 years ago first time at the web.

Milosav radovan i stevan su služili srbiji i ovo je njihova priča foto. Da su prijateljstva iz vojske nešto posebno u životu svakog mušakarca najbolje prikazuje novootvorena grupa na fejsbuku pronađi drugove iz bivše jna u okviru koje različite generacije odsluženih vojnika pokušavaju da ponovo stupe u kontakt posle 25 godina od raspada jugoslavije. Prosinca 1941 20 svibnja 1992 bila je dio jedinstvenih oružanih snaga sfrj do njezina raspada. Jugoslovanska ljudska armada mak.

Na današnji dan 1991. Vojarna u zagrebu nazvana maršal tito po josipu brozu titu je bila jedna od najvećih u hrvatskoj. Korpus je formiran krajem juna 1990 i postojao je do kraja maja 1992 godine kada je poslužio za formiranje krajiškog korpusa vojske republike srpske zona odgovornosti 10. Srećom grad nije trpio svakodnevna razaranja i oružane sukobe poput drugih gradova u hrvatskoj.

Jugoslavenska narodna armija skraćeno jna. Vojnog okruga jednog od triju glavnih zapovjedništava jna i 10. Vojarna maršal tito nalazila se u jugoistočnom dijelu grada odnosno u naselju zapruđe. Josip broz tito 4 maj 1980 najveća sahrana u istoriji čovečanstva duration.

Dolaskom nove hrvatske demokratske vlasti zagreb će postati i jedna od potencijalnih meta za slom nove politike i očuvanja jugoslavije. Godine započelo je povlačenje jna iz najveće zagrebačke vojarne maršalke. Nakon dugotrajnih pregovora priprema snage jugoslavenske narodne armije počele su 26. Godina vojarna maršal tito u zagrebu bila je jedna od najvećih u hrvatskoj.

Jугословенска народна армиja jugoslovenska narodna armija slo. Leaving zagreb before the war part 2 duration. Korpusa obuhvaćala je šire područje zagreba i banovinu a od kraja decembra 1991 do maja 1992. Korpus jna je osnovan 15 5.

Yugoslav army leaving airport base in zagreb croatia do you recognise any face in this video. Bio je to regionalni centar 5.