web statistics

Vojarna Tigrovi Zagreb

Foto Video Vojarna Croatia Preimenovana U Vojarnu 1 Gardijske

Održana je svečanost imenovanja vojarne croatia u vojarnu 1.

Vojarna tigrovi zagreb. Riječ je o vojarni u kojoj je prva gardijska brigada bila smještena odmah nakon što se iz nje. Learn more start mapping. Mehanizirana gardijska brigada tigrovi bila je najelitnija i najbolje opremljena vojna jedinica hrvatske vojske hv istaknula se tijekom domovinskog rata vojna baza i zapovjedništvo jedinice bilo je u zagrebu. Vojarna croatia u novom zagrebu od danas nosi ime prve gardijske brigade tigrovi croatia a prema riječima ministra obrane damira krstičevića riječ je nastavku procesa prožimanja hrvatske vojske simbolima i vrijednostima iz domovinskog rata s ciljem očuvanja njegovih vrijednosti.

Obljetnice vojno redarstvene operacije oluja u ponedjeljak 30. Openstreetmap is a map of the world created by people like you and free to use under an open license. Hosting is supported by ucl bytemark hosting and other partners. Vojarna croatia u novom zagrebu od danas nosi ime prve gardijske brigade tigrovi croatia a prema riječima ministra obrane damira krstičevića riječ je nastavku procesa prožimanja hrvatske vojske simbolima i vrijednostima iz domovinskog rata s ciljem očuvanja njegovih vrijednosti.

Kako bi se uvjerio u tijek radova na spomen domu tigrovi gradonačelnik milan bandić sa suradnicima obišao je danas lokaciju doma u vojarni vitez damir martić u rakitju. Kontakti udruga ratnih veterana 1 gardijske brigade tigrovi udruga ratnih veterana 1 gardijske brigade tigrovi. Mehanizirane bojne tigrovi bojnik krešimir kršinić istaknuo je kako je ponosan što i danas postrojba u hrvatskoj vojsci nosi ime legendarnih tigrova pronoseći njihovu slavu i izvan granica domovine u međunarodnim misijama u kojima sudjeluju kao dosljedni nasljednici te čuvene ratne brigade. Vojarna croatia u novom zagrebu od danas nosi ime prve gardijske brigade tigrovi croatia a prema riječima ministra obrane damira krstičevića riječ je nastavku procesa prožimanja hrvatske vojske simbolima i vrijednostima iz domovinskog rata s ciljem očuvanja njegovih vrijednosti.

Vojarna croatia dobila ime po legendarnim tigrovima foto. Prvotno je oformljena 5. Održana svečanost povodom obilježavanja 11. U vojarni pukovnik predrag matanović u petrinji je 6.

U vojnoj bazi rakitje jedinica za posebne namjene rakitje. Spomen dom je poprimio obličje a kompletan građevinski zahvat veličine oko 1000m2 trebao bi biti gotov do početka studenog.