web statistics

Xiao Yang Spomenici

Fotografije Kineskinje Xiao Yang Spomenici Bivse Jugoslavije

Motivaciju za svoje fotografije koje su proizvod strasti prema svetlosnim efektima i betonskim građevinama concrete addict kako sama sebe predstavlja našla je i na prostorima.

Xiao yang spomenici. Spomenici bivše jugoslavije kroz objektiv kineskinje xiao yang foto 01 04 2020. Spomenici bivše jugoslavije kroz objektiv kineskinje xiao yang 05 04 2020. Xiao yang xiaoyangphotography većina fotografija je. Spomenici bivše jugoslavije kroz objektiv kineskinje xiao yang.

Akta ba umetničke fotografije kineskinje xiao yang rođene u pekingu ukras su stranica velikog broja magazina novina i knjiga kao što su photographic travel magazine n photo travellers beijing review i mnogi drugi piše portal demonaput rs. Staja umetničke fotografije kineskinje xiao yang rodjene u pekingu ukras su stranica velikog broja magazina novina i knjiga kao što su photographic travel magazine n photo travellers beijing review i mnogi drugi. 3495 pregleda 1 komentar a spomenik poginulim borcima lješanske nahije barutana crna gora. Posebno je privlače napuštene zgrade i betonski spomenici mjesta koja su noću u tami prazna i tiha.

Umetničke fotografije kineskinje xiao yang rodjene u pekingu ukras su stranica velikog broja magazina novina i knjiga kao što su photographic travel magazine n photo travellers beijing review i mnogi drugi. Spomenici bivše jugoslavije kroz objektiv kineskinje xiao yang march 30 2020 april 30 2020 by. Motivaciju za svoje fotografije kineskinja xiao yang našla je i na prostorima bivše jugoslavije gde je upotrebom reflektora i posebnom tehnikom slikanja oživjela mnoge zapuštene spomenike i dala poseban sjaj betonskim zgradama. Motivaciju za svoje fotografije koje su proizvod strasti prema svetlosnim efektima i betonskim gradjevinama concrete addict kako sama sebe predstavlja našla je i na prostorima bivše jugoslavije gde je upotrebom reflektora i posebnom tehnikom slikanja oživela mnoge zapuštene spomenike i dala poseban sjaj betonskim zgradama.

Kroz objektiv kineskinje xiao yang ovjekovječeni spomenici bivše jugoslavije. Fotografije kineskinje xiao yang. Umetničke fotografije kineskinje xiao yang rođene u pekingu ukras su stranica velikog broja magazina novina i knjiga kao što su photographic travel magazine n photo travellers beijing review i mnogi drugi.