web statistics

Zagrebački Rotor Promet

Video U Promet Pusten Zagrebacki Rotor

Zagrebački rotor pušten u promet evo kako izgleda vožnja njime.

Zagrebački rotor promet. Od 23 00 sati do nedjelje 20. Više pročitajte na https bit ly. Također je planirano postavljanje semafora na rotor proširenje prilaznih rampi na kružnom toku a istočna strana rotora dobit će i nadvožnjak većeg raspona. Kako je i najavljeno ranije ovog tjedna zagrebački rotor jutros je pušten u promet.

Enter ti donosi detaljan vodič po okolnim cestama. No ono što je posebno zanimljivo jest da postoji mogućnost da se rotor remetinec ne zatvori za promet dok se ne otvori radnička cesta u punom profilu kod domovinskog mosta. Do 06 00 sati jadranski most bit će zatvoren za sav promet regulaciju pogledajte na kružni tok remetinec 19 i 20 10 2019 jadranski most zatvoreni za sav promet. Nakon godinu i nešto više od mjesec dana gotova je najvažnija faza radova na remetinečkom rotoru i zagrepčani se opet mogu voziti kroz njegov prsten ali i kroz novoizgrađene tunele ispod rotora.

Kako je javljeno ranije radovi će se nastaviti na infrastrukturi za pješake kao i na tramvajskoj infrastrukturi ali za promet automobilima rotor je otvoren. Na novom rotoru brzina će biti na 40 kilometara na sat a ujedno će biti zabranjen promet vozilima težima od pet tona i višima od 3 5 metra. Promjene na samom rotoru. Nakon brojnih odgoda i unatoč velikom broju vozila u gradu zagrebu zbog adventa rotor će se ipak zatvoriti prije kraja godine a radovi bi trebali trajati sve do veljače 2020.

Za potrebe izmjene privremene regulacije u sklopu rekonstrukcije kružnog toka remetinec od subote 19. 1 vozila iz smjera juga lučko i istoka novi zagreb. Godine i službeno se zatvara zagrebački rotor na remetincu. Nakon nešto više od godine dana radova na njegovoj rekonstrukciji najprometniji kružni tok u glavnom gradu dobit će novi izgled i važnije novu prometnu regulaciju.

Stoga nije čudno da zagrebački gradonačelnik milan bandić posljednjih dana stalno skraćuje rokove u kojima bi se radnička trebala završiti. Od danas u 9 sati zatvoren je zagrebački rotor jedno od važnijih i prometnijih čvorišta u glavnom gradu. Provozali smo se njime i snimili kako izgleda sada kada je završena većina radova. Prekid prometa označit će početak druge i ujedno posljednje faze 300 milijuna kuna vrijednog projekta rekonstrukcije toga prometnog čvora a pripreme za taj dan već su počele.

Studenoga zatvara se remetinečki rotor i sav promet bit će prebačen na novosagrađene zaobilazne ceste potvrdili su nam to u srijedu u gradu zagrebu. Siječnja u jutarnjim satima za promet će biti otvoren rekonstruirani zagrebački remetinečki rotor.